top of page
Gele bloemen

Vertragen & Ont-moeten

Vertragen & Ont-moeten: Welkom

Tijd voor jezelf

Er wordt tegenwoordig zoveel van je gevraagd dat het best een goed idee kan zijn even terug te gaan naar jezelf, je onder te dompelen in je eigen bubbel. Niemand die iets van je wil, alleen jij om je op te focussen. Reserveer elke maand één zondagochtend voor jezelf, in de natuur, met een klein groepje gelijkgestemden. Wij begeleiden je met zachte beweging, meditatie, inspiratie en verbinding.

Ga met ons mee op mini-retreat in het groen van het Diemerbos,

vlak onder Amsterdam, elke maand op zondagochtend vanaf 10 uur.

Vertragen & Ont-moeten: Tekst

De ochtend

We starten de dag met een lekker warm drankje om even te landen in deze nieuwe, rustige omgeving. We laten drukte en verwachtingen achter zodat we ruimte hebben om in het bos lekker met onszelf te zijn. We maken kort kennis met elkaar en vertellen hoe de ochtend eruit zal komen te zien. Dan wandelen we gezamenlijk het bos in vanwaar we onze 'bubbel' zullen gaan opbouwen. Dat doen we door beweging in de vorm van rustige yoga, ademoefeningen en meditatie met elkaar te combineren en af te wisselen. Maak je niet ongerust, als jij hier geen ervaring mee hebt dan is dat geen probleem! Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat het instapklaar is, en voor de meer ervaren mensen ook leuk genoeg is om mee te doen. Dus, voor iedereen! Vanuit deze basis werken we naar een reis dieper in jezelf waarin we jou en elkaar zullen inspireren, ontspannen en vooral ont-moeten. Wie weet met welke fijne inzichten je thuiskomt! 

Lees hier verder voor de eerstvolgende data en meer praktische info!

De ochtend

Ons programma

Programma
 • Verzorgen
  zo 26 mrt.
  Diemen
  26 mrt. 10:00 – 12:00
  Diemen, Diemerbos, Diemen, Nederland
  Het voorjaar is in volle gang! We nemen je mee op een mooie wandeling in het veranderende bos en maken je middels lichte beweging, wandelmeditatie en focus op de ademhaling alert van het moois om je heen én het moois dat jij zelf bent! Wat heb jij nodig om goed voor jezelf te kunnen zorgen?
  Delen
 • Groei
  zo 23 apr.
  Diemen
  23 apr. 10:00 – 12:00
  Diemen, Diemerbos, Diemen, Nederland
  Je hebt gezaaid en zorgt goed voor jezelf. Dan komt automatisch de groei. Hoe ziet dat eruit voor jou? En tegen welke uitdagingen loop je aan?
  Delen
 • Bloei
  zo 04 jun.
  Diemen
  04 jun. 10:00 – 12:00
  Diemen, Diemerbos, Diemen, Nederland
  Het bos is in volle bloei, en jij ook! Net als dat de bomen, bloemen en planten hun pracht en praal showen omarm jij ook je kracht en talent. Natuurlijk weer begeleid met een wandelmeditatie, lichte beweging en ademhaling.
  Delen
 • Straal
  zo 25 jun.
  Diemen
  25 jun. 10:00 – 12:00
  Diemen, Diemerbos, Diemen, Nederland
  De zomer is er! Dat maakt het niet zo moeilijk om te stralen. Wij maken handig gebruik van deze energie en leggen samen onze 'flow' bloot. In je flow stroomt alles zo heerlijk soepel. Zo ook de wandeling en bewegingen. Ga je mee?
  Delen
Data

De rode draad in alle sessies is Vertragen & Ont-moeten en daarnaast heeft iedere maand een eigen thema gekregen dat past bij de tijd van het jaar. We willen je graag inspireren en ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling. Daarom hopen we dat je vaker mee doet en meeloopt op het onderliggende pad waarbij je duikt in wat voor jou belangrijk is dit jaar, waar je in wilt groeien als mens, wat je energie geeft en wat je daarvoor nodig hebt. Elke sessie bouwt daarop voort, maar kan ook prima los gedaan worden.

We mikken op (bijna) elke maand een sessie, we hebben ons best gedaan om rekening te houden met vakanties en feestdagen. De exacte data en subthema’s voor de tweede helft van het jaar krijg je van ons vóór de zomer.
Graag houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Wandel 3x mee en krijg de 4e gratis
door gebruik te maken van onze strippenkaart >>

Praktische info

Praktische info

 • Vanaf 9:50 uur kun je inlopen. We starten om 10.00 uur stipt dus fijn als je op tijd bent.

 • Ondanks dat we in het groen zitten zijn faciliteiten zoals een toilet, waterpunt, etc. aanwezig.

 • Draag comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Laagjes zijn fijn, zodat je het naar het weer kunt aanpassen. 

 • Neem een flesje water mee. Wij zorgen voor een drankje voor- en achteraf én een lekker tussendoortje!

 • Zorg dat je schoenen hebt waarop je goed kunt wandelen en die eventueel vies mogen worden.

 • Als het lekker zonnig weer is, kan een petje of hoedje fijn zijn. Met regenachtig weer kan een poncho of paraplu fijn zijn.

 • Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het Diemerbos, deze ligt op nog geen 5 minuten van de A1 en goed bereikbaar vanuit alle richtingen.

 • Daarnaast zit er op nog geen 5 minuten lopen een bushalte die je vanuit treinstation Bijlmer Arena in 12 minuten bereikt.

 • We zitten vlakbij House of Bird, waar je na afloop eventueel kunt lunchen. Het is ook mogelijk om zelf natuurlijk een broodje mee te nemen als je weet dat je gauw trek hebt. 

 • Een week voor de start van de sessie ontvang je een e-mail met verdere informatie. 

€ 25,-

10:00 - 12:00 Diemerbos

€25 pp inclusief drankjes en wat lekkers

Reviews

Ervaringen

Ik denk - dagen later - nog met een glimlach terug aan deze heerlijke ochtend. Het was een waardevol moment van stilstaan en inspiratie.

Lotte

Cadeaubon
instacadeaubon_edited.jpg

Cadeaubon

Gun je iemand anders een ochtend voor zichzelf? Geef dan een cadeaubon! Jij (of de gelukkige) krijgt een leuk pakketje toegestuurd waardoor het éxtra voelt als een cadeautje. 

Over ons

Vera & Lilyan

Wij zijn goeie vriendinnen én hebben jarenlang samengewerkt in de IT. In Coronatijd spraken we regelmatig af om te wandelen en bij te kletsen in… het Diemerbos! Hier ontstonden wilde ideeën en vooral veel behoefte om ons werkende leven anders in te richten. Gericht op buiten zijn, ons eigen tempo volgen, leven met de seizoenen. We hebben veel ervaring met yoga, meditatie, ademhaling en mindfulness en willen van daaruit delen wat voor ons zo fijn is, op een laagdrempelige manier. Al wandelend brainstormden we erop los en werden onze plannen steeds concreter en Vertragen en Ont-moeten is daarvan het resultaat! Jullie gaan met ons mee op wandeling en inspiratie in het bos, hoe fijn is dat!

Lilyan

IMG_0539BA3D1C9A-1_edited.jpg
 • LinkedIn
 • Instagram
 • Instagram
 • LinkedIn

Vera

Ook bij jou in de buurt?

Lilyan woont in Berkhout, Vera woont in Utrecht. Amsterdam ligt voor ons precies in het midden. In het Diemerbos zijn onze ideeën ontstaan dus een logische plek om de sessies ook te geven. 

Het is natuurlijk een groot voordeel dat ons programma heel flexibel is, het enige dat we nodig hebben is een bos.

 

Zou jij liever op een andere plek een sessie Vertragen en Ont-moeten doen? Of zie jij het zitten om een (custom made) sessie met je team van werk  te doen, tijdens een vrijgezellenfeestje of... tja, wat je maar wilt! Laat het ons dan graag weten via het contactformulier. We weet zien we je dan binnenkort bij jou in het bos! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je krijgt dan onze nieuwste data én fijne inspiratie vanzelf in je mailbox, 1x per maand!

Superleuk, bedankt voor het inschrijven. Tot gauw!

Ik heb nog een vraag

Bedankt voor de vraag, je hoort gauw van ons!

Contactfomulier
bottom of page