top of page
IMG_5301.jpeg

Vertragen & Ont-moeten

Vertragen & Ont-moeten: Welkom
Vertragen & Ont-moeten: Events

Geplande events

 • Zomeravondyoga in Amelisweerd
  Zomeravondyoga in Amelisweerd
  wo 21 aug
  Amelisweerd
  21 aug 2024, 19:00 – 20:30
  Amelisweerd, Koningslaan, 3981 HD Bunnik, Nederland
  21 aug 2024, 19:00 – 20:30
  Amelisweerd, Koningslaan, 3981 HD Bunnik, Nederland
  Geniet van de warme zomeravond met een extra lange buitenyogales! Lekker vertragen met zachte yoga met de ruisende bomen om je heen op landgoed Amelisweerd. Ga je mee?

Tijd voor jezelf

Er is zoveel leuks te doen. Gezin, familie, vrienden, werk, sport en hobbies. Hoe zorg je dat je jezelf niet uit het oog verliest? Door lekker met ons mee te gaan!


​Gun het jezelf lekker te vertragen en he-le-maal niets te moeten. Ont-moeten dus.
Ruimte voor jezelf, in de bubbel van de natuur met een afwisselend programma van meditatie en zachte beweging, in de vorm van yoga en Qi Gong; een (stilte)wandeling en mooie klanken. Inspiratie om de verbinding met je binnenste te zoeken.

 

​Dit alles bieden we in verschillende vormen aan, op (buiten)locaties van Hoorn tot Utrecht en alles daaromheen. Voor particulieren, het bedrijfsleven en groepen.
Maak hieronder je keuze en hopelijk gaan we jou ont-moeten!

Voor het bedrijfsleven

Nieuwsbrie

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je krijgt dan onze nieuwste data én fijne inspiratie vanzelf in je mailbox, 1x per maand!

Superleuk, bedankt voor het inschrijven. Tot gauw!

instacadeaubon_edited.jpg

Cadeaubon

Gun je iemand anders een ochtend voor zichzelf? Geef dan een cadeaubon! Jij (of de gelukkige) krijgt een leuk pakketje toegestuurd waardoor het éxtra voelt als een cadeautje. 

Ervaringen

Ik denk - dagen later - nog met een glimlach terug aan deze heerlijke ochtend. Het was een waardevol moment van stilstaan en inspiratie.

Lotte

Cadeaubon
Reviews

Vera & Lilyan

Vera

Lilyan

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Instagram
 • LinkedIn

Wij zijn goeie vriendinnen én hebben jarenlang samengewerkt in de IT. In Coronatijd spraken we regelmatig af om te wandelen en bij te kletsen in… het Diemerbos! Hier ontstonden wilde ideeën en vooral veel behoefte om ons werkende leven anders in te richten. Gericht op buiten zijn, ons eigen tempo volgen, leven met de seizoenen. We hebben veel ervaring met yoga, meditatie, ademhaling en mindfulness en willen van daaruit delen wat voor ons zo fijn is, op een laagdrempelige manier. Al wandelend brainstormden we erop los en werden onze plannen steeds concreter en Vertragen en Ont-moeten is daarvan het resultaat! Jullie gaan met ons mee op wandeling en inspiratie in het bos, hoe fijn is dat!

Vind Vera's site hier: bij-vera.nl

IMG_0539BA3D1C9A-1_edited.jpg
Over ons
bottom of page