top of page
Gele bloemen

Vertragen & Ont-moeten

Vertragen & Ont-moeten: Welkom

Tijd voor jezelf

Er is zoveel leuks te doen. Gezin, familie, vrienden, werk, sport en hobbies. Hoe zorg je dat je jezelf niet uit het oog verliest? Door lekker met ons mee te gaan!

Ga een ochtend met ons mee op mini-retreat in het bos. Gun het jezelf lekker te vertragen en he-le-maal niets te moeten. Ont-moeten dus. Twee uur voor jezelf in de bubbel van de natuur met een wandelmeditatie en zachte yoga. Ontdek meer over jezelf in het inspiratie-gedeelte waar we iedere maand op een ander thema inzoomen. Raak geïnspireerd en zoek de verbinding op met je binnenste. Om daarna van de rest van je zondag te genieten!

Ons programma heeft enkel een bos nodig dus kan overal! We hebben nu sessies gepland in het Diemerbos in Amsterdam en Amelisweerd bij Utrecht. Liever ook een sessie bij jou in de buurt? Laat het ons weten, dan regelen we dat!

Vertragen & Ont-moeten: Tekst

De ochtend

We starten de dag met een lekker drankje om even te landen in deze nieuwe, rustige omgeving. We laten drukte en verwachtingen achter zodat we ruimte hebben om in het bos met onszelf te zijn. We maken kort kennis met elkaar en vertellen hoe de ochtend eruit zal zien. Dan wandelen we gezamenlijk het bos in vanwaar we onze 'bubbel' zullen opbouwen. Dat doen we met een wandelmeditatie, beweging in de vorm van rustige yoga, ademoefeningen en inspiratie. Maak je niet ongerust, als jij hier geen ervaring mee hebt dan is dat geen probleem! Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat het instapklaar is, en voor de meer ervaren mensen ook leuk genoeg is om mee te doen. Dus voor iedereen! Vanuit deze basis werken we naar een reis dieper in jezelf waarin we jou en elkaar zullen inspireren, ontspannen en vooral ont-moeten. Wie weet met welke fijne inzichten je thuiskomt! 

Lees hier verder voor de eerstvolgende data en meer praktische info!

De ochtend

Ons programma

Programma
 • Special - Qi Gong & Stiltewandeling in Amelisweerd
  Special - Qi Gong & Stiltewandeling in Amelisweerd
  vr 08 dec
  Landgoed Amelisweerd, Bunnik
  08 dec 2023 10:00 – 11:30
  Landgoed Amelisweerd, Bunnik, Koningslaan, 3981 HD Bunnik, Nederland
  08 dec 2023 10:00 – 11:30
  Landgoed Amelisweerd, Bunnik, Koningslaan, 3981 HD Bunnik, Nederland
  Ga mee de natuur in en zak in jezelf met de zachte beweging van Qi Gong en dompel jezelf onder in de natuur, in stilte. Geef jezelf anderhalf uur ontspanning in het groen van Landgoed Amelisweerd bij Utrecht.
  Delen
 • Ont-moeten met klanken - Water
  Ont-moeten met klanken - Water
  wo 10 jan
  Berkhout
  10 jan 2024 20:00 – 21:30
  Berkhout, Westeinde 284, 1647 MN Berkhout, Nederland
  10 jan 2024 20:00 – 21:30
  Berkhout, Westeinde 284, 1647 MN Berkhout, Nederland
  Wat begon als een special is door populariteit vast onderdeel van de agenda geworden! Vind jij het relaxt om te mediteren en weg te dromen bij de heerlijke klanken van onder andere klankschalen? Begin je jaar goed en dompel jezelf onder met het thema "water".
  Delen
 • Ont-moeten met klanken - Samen
  Ont-moeten met klanken - Samen
  vr 16 feb
  Berkhout
  16 feb 2024 20:00 – 21:30
  Berkhout, Westeinde 284, 1647 MN Berkhout, Nederland
  16 feb 2024 20:00 – 21:30
  Berkhout, Westeinde 284, 1647 MN Berkhout, Nederland
  Vind jij het relaxt om te mediteren en weg te dromen bij de heerlijke klanken van onder andere klankschalen? Het thema deze keer is "samen".
  Delen
 • Ont-moeten met klanken - Strand
  Ont-moeten met klanken - Strand
  za 16 mrt
  Berkhout
  16 mrt 2024 10:00 – 11:30
  Berkhout, Westeinde 284, 1647 MN Berkhout, Nederland
  16 mrt 2024 10:00 – 11:30
  Berkhout, Westeinde 284, 1647 MN Berkhout, Nederland
  Vind jij het relaxt om te mediteren en weg te dromen bij de heerlijke klanken van onder andere klankschalen? Het thema deze keer is "strand".
  Delen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Je krijgt dan onze nieuwste data én fijne inspiratie vanzelf in je mailbox, 1x per maand!

Superleuk, bedankt voor het inschrijven. Tot gauw!

Data

De rode draad in alle sessies is Vertragen & Ont-moeten en daarnaast heeft iedere maand een eigen thema gekregen dat past bij de tijd van het jaar. We willen je graag inspireren en ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling. Daarom hopen we dat je vaker mee doet en meeloopt op het onderliggende pad waarbij je duikt in wat voor jou belangrijk is dit jaar, waar je in wilt groeien als mens, wat je energie geeft en wat je daarvoor nodig hebt. Elke sessie bouwt daarop voort, maar kan ook prima los gedaan worden.

We mikken op (bijna) elke maand een sessie, we hebben ons best gedaan om rekening te houden met vakanties en feestdagen. Graag houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Wandel 3x mee en krijg de 4e gratis
door gebruik te maken van onze strippenkaart >>

jaarprogramma.jpeg
Nieuwsbrief
Praktische info

Praktische info

 • Vanaf 9:45 uur kun je inlopen. We starten om 10.00 uur dus fijn als je op tijd bent.

 • Ondanks dat we in het groen zitten zijn faciliteiten zoals een toilet, waterpunt, etc. aanwezig.

 • Draag comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Laagjes zijn fijn, zodat je het naar het weer kunt aanpassen. 

 • Neem een flesje water mee. Wij zorgen voor een drankje voor- en achteraf én een lekker tussendoortje!

 • Zorg dat je schoenen hebt waarop je goed kunt wandelen en die eventueel vies mogen worden.

 • Als het lekker zonnig weer is, kan een petje of hoedje fijn zijn. Denk met regenachtig weer aa een poncho of paraplu.

 • We kiezen altijd voor locaties die goed bereikbaar zijn met zowel openbaar vervoer als de auto.

 • Een week voor de start van de sessie ontvang je een e-mail met verdere informatie.

€ 25,-

10:00 - 12:00 uur

€25 per persoon, inclusief drankjes, lekkers, meditatie voor thuis & een goodie

Reviews

Ervaringen

Ik denk - dagen later - nog met een glimlach terug aan deze heerlijke ochtend. Het was een waardevol moment van stilstaan en inspiratie.

Lotte

Cadeaubon
instacadeaubon_edited.jpg

Cadeaubon

Gun je iemand anders een ochtend voor zichzelf? Geef dan een cadeaubon! Jij (of de gelukkige) krijgt een leuk pakketje toegestuurd waardoor het éxtra voelt als een cadeautje. 

Over ons

Vera & Lilyan

Wij zijn goeie vriendinnen én hebben jarenlang samengewerkt in de IT. In Coronatijd spraken we regelmatig af om te wandelen en bij te kletsen in… het Diemerbos! Hier ontstonden wilde ideeën en vooral veel behoefte om ons werkende leven anders in te richten. Gericht op buiten zijn, ons eigen tempo volgen, leven met de seizoenen. We hebben veel ervaring met yoga, meditatie, ademhaling en mindfulness en willen van daaruit delen wat voor ons zo fijn is, op een laagdrempelige manier. Al wandelend brainstormden we erop los en werden onze plannen steeds concreter en Vertragen en Ont-moeten is daarvan het resultaat! Jullie gaan met ons mee op wandeling en inspiratie in het bos, hoe fijn is dat!

Vind Vera's site hier: bij-vera.nl

Lilyan

IMG_0539BA3D1C9A-1_edited.jpg

Vera

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Instagram
 • LinkedIn
Ook bij jou in de buurt?

Ook bij jou in de buurt?

Lilyan woont in Berkhout, Vera woont in Utrecht. Amsterdam ligt voor ons precies in het midden. In het Diemerbos zijn onze ideeën ontstaan dus een logische plek om de sessies ook te geven. 

Het is natuurlijk een groot voordeel dat ons programma heel flexibel is, het enige dat we nodig hebben is een bos.

 

Zou jij liever op een andere plek een sessie Vertragen en Ont-moeten doen? Of zie jij het zitten om een (custom made) sessie met je team van werk  te doen, tijdens een vrijgezellenfeestje of... tja, wat je maar wilt! Laat het ons dan graag weten via het contactformulier. We weet zien we je dan binnenkort bij jou in het bos! 

Ik heb nog een vraag

Bedankt voor de vraag, je hoort gauw van ons!

Contactfomulier
bottom of page