top of page
Bos

Op mini-retreat met je eigen groepje
op een locatie bij jou in de buurt!

Zin om met jouw eigen clubje mensen op pad te gaan? Neem dan contact met ons op! We maken een toffe mini-retreat voor jullie op maat en zorgen voor een onvergetelijk moment van Vertragen & Ont-moeten. Zie voor een voorbeeldje hieronder!

Omdat dit altijd op maat is, kun je het beste even contact met ons opnemen, dat werkt het snelst. Heel eenvoudig, via het formuliertje onderaan deze pagina!

Voorbeeld ochtend mini-retreat

Ga een ochtend met ons mee op mini-retreat in het bos. Twee uur voor jezelf in de bubbel van de natuur met een wandelmeditatie en zachte yoga. Ontdek meer over jezelf in het inspiratie-gedeelte dat we laten aansluiten bij jouw behoefte. Raak geïnspireerd en zoek de verbinding op met je binnenste. Om daarna van de rest van je dag te genieten!

We starten de dag met een lekker drankje om even te landen in deze nieuwe, rustige omgeving. We laten drukte en verwachtingen achter zodat we ruimte hebben om in het bos met onszelf te zijn. We maken kort kennis met elkaar en vertellen hoe de ochtend eruit zal zien. Dan wandelen we gezamenlijk het bos in vanwaar we onze 'bubbel' zullen opbouwen. Dat doen we met een wandelmeditatie, beweging in de vorm van rustige yoga, ademoefeningen en inspiratie. Maak je niet ongerust, als jij hier geen ervaring mee hebt dan is dat geen probleem! Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat het instapklaar is, en voor de meer ervaren mensen ook leuk genoeg is om mee te doen. Dus voor iedereen! Vanuit deze basis werken we naar een reis dieper in jezelf waarin we jou en elkaar zullen inspireren, ontspannen en vooral ont-moeten. Wie weet met welke fijne inzichten je thuiskomt!

Informatie en/of aanmelden
privé mini-retreat

Leuk, we nemen zsm contact met je op!

bottom of page