top of page

zo 24 sep

|

Boezelbos bij Hoorn

Special - Ont-moeten met klanken in Hoorn

Vind jij het relaxt om te mediteren en weg te dromen bij de heerlijke klanken van onder andere klankschalen? Kom dan heerlijk met ons mee op deze special. Samen met Frija van Laat het Klinken verzorgen we anderhalf uur ontspanning voor jezelf, in het bos in Hoorn.

Het is helaas niet meer mogelijk in te schrijven
Andere evenementen bekijken
Special - Ont-moeten met klanken in Hoorn
Special - Ont-moeten met klanken in Hoorn

Tijd en locatie

24 sep 2023, 10:00 – 12:00

Boezelbos bij Hoorn, Westerblokker 128, 1695 AL Blokker, Nederland

Over het evenement

Een special, deze keer in het thema van meditatie en klanken. We hebben een mooie samenwerking kunnen realiseren met Frija van Laat het Klinken. Laat je meevoeren in een meditatie en prachtig concert van onder andere klankschalen! 

We starten met een kleine wandeling door het bos. Vanaf de ontmoetingsplaats lopen we naar een door ons speciaal uitgekozen plekje. We begeleiden je om even goed in je lijf, in het bos te komen zodat je je helemaal over kunt geven aan de meditatie en de klanken. 

Eenmaal op de open plek kies je een fijn plekje en eenmaal gesetteld start de meditatie. Daarbij zit of lig je. Dit is een visualisatie meditatie. Deze wordt ondersteund door mooie klanken. Na een tijdje gaat de meditatie over in het klankenconcert en kom je geheel tot rust. De trillingen van de muziek brengen je hersenen naar andere frequenties en je zult merken dat je tot een heel diepe ontspanning kunt komen. De klanken gaan organisch over in het afsluiten van de meditatie. Eenmaal weer terug in het hier en nu geniet je nog van een lekker kopje thee en lopen we op ons gemak weer terug naar de rand van het bos. 

Kosten: €27,50 inclusief een drankje & lekkers en een leuk souvenirtje. 

Praktische info:

  • Inloop vanaf 9:45 uur, de wandeling start om 10.00 uur.
  • Neem een yoga- of kampeermatje mee om op te liggen. Een hoofdkussentje en dekentje kan ook fijn zijn. 
  • Pas je kleding aan, laagjes kan heel fijn zijn. Je ligt/zit ongeveer drie kwartier stil dus fijn om voldoende warm te hebben.
  • Vervoer met de auto: parkeren kan bij Westerblokker 112, dit parkeerterrein is opengesteld voor bezoekers van Mak Blokweer (en dat zit in het bos). Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de ingang van het Boezelbos. 
  • Vervoer met de fiets: je kunt je fiets parkeren bij de ingang van het Boezelbos, daar zijn fietsrekken aanwezig. 
  • Vervoer met de trein: vanaf station Hoorn Kersenboogerd is het een kwartier lopen naar het Boezelbos.

  • Bij slecht weer zullen we uitwijken naar een overdekte locatie in Berkhout. 
  • Mocht vervoer een probleem zijn, geef het aan zodat we je eventueel kunnen ophalen op het station. 

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page