top of page

za 25 nov

|

Berkhout

Special - Ont-moeten met klanken in Berkhout - Eventuele extra sessie

De sessie van 24 november was zo snel vol dat we deze reservesessie in hebben gepland. Vanaf 5 deelnemers gaat deze ook door! Betaling pas na bevestiging.

Helaas, vol! Vanaf 5 aanmeldingen op zaterdag 25 november van 10.00 tot 11.30 uur eenzelfde sessie.
Meld je aan
Special - Ont-moeten met klanken in Berkhout - Eventuele extra sessie
Special - Ont-moeten met klanken in Berkhout - Eventuele extra sessie

Tijd en locatie

25 nov 2023, 10:00 – 11:30

Berkhout, Westeinde 284, 1647 MN Berkhout, Nederland

Over het evenement

De sessie van 24 november was zo snel vol dat we deze reservesessie in hebben gepland. Vanaf 5 deelnemers gaat deze ook door! Betaling pas na bevestiging, we houden je na registratie op de hoogte!

****

Deze succesvolle special doen we nog een keer, heerlijk ontspannen met meditatie en klanken. Samen met Frija van Laat het Klinken. Laat je meevoeren in een meditatie en prachtig concert van onder andere klankschalen! 

Met deze kou is het niet lekker om buiten in het bos te liggen dus hebben we een lekker, knus en warm plekje waar we ons over kunnen geven aan de klanken en even heerlijk met onszelf kunnen zijn. We beginnen met wat oefeningetjes om in jezelf te landen. Daarna starten we met een visualisatie meditatie. Deze wordt ondersteund door mooie klanken. Na een tijdje gaat de meditatie over in het klankenconcert en kom je geheel tot rust. De trillingen van de muziek brengen je hersenen naar andere frequenties en je zult merken dat je tot een heel diepe ontspanning kunt komen. De klanken gaan organisch over in het afsluiten van de meditatie. Eenmaal weer terug in het hier en nu geniet je nog van een kopje thee met wat lekkers en kun je je weekend ontspannen starten! 

Kosten: €27,50 inclusief een drankje & lekkers en een leuk souvenirtje. 

Praktische info:

  • Inloop vanaf 09:45 uur, we starten om 10:00 uur.
  • Neem een yoga- of kampeermatje mee om op te liggen. Een hoofdkussentje en dekentje kan ook fijn zijn. 
  • Pas je kleding aan, laagjes kan heel fijn zijn. Je ligt/zit ongeveer een uur stil dus fijn om voldoende warm te hebben.
  • Vervoer met de auto: parkeren kan aan de straat bij Westeinde 284. Parkeer niet half op de stoep maar met alle 4 de wielen op de weg (daar schijnen ze op te controleren).
  • Vervoer met de fiets: je kunt je fiets naast de locatie parkeren. 
  • Vervoer met de bus: Haltes Boerderij Helder (vanuit het Oosten) en Concordia (vanuit het Westen) liggen beiden op 1 minuut lopen.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page