top of page

wo 10 jan

|

Berkhout

Ont-moeten met klanken - Water

Wat begon als een special is door populariteit vast onderdeel van de agenda geworden! Vind jij het relaxt om te mediteren en weg te dromen bij de heerlijke klanken van onder andere klankschalen? Begin je jaar goed en dompel jezelf onder met het thema "water".

Helaas, vol! Vanaf 5 aanmeldingen eenzelfde sessie op zaterdag 25 november van 10.00 tot 11.30 uur.
Homepage
Ont-moeten met klanken - Water
Ont-moeten met klanken - Water

Tijd en locatie

10 jan 2024, 20:00 – 21:30

Berkhout, Westeinde 284, 1647 MN Berkhout, Nederland

Over het evenement

Heerlijk ontspannen met meditatie en klanken. We doen dit samen met Frija van Laat het Klinken. Laat je meevoeren in een meditatie en prachtig concert van onder andere klankschalen! Iedere keer met een ander thema. Deze keer gaat het over "water". Wat laat jij stromen in 2024?

Met deze kou is het niet lekker om buiten in het bos te liggen dus hebben we een lekker, knus en warm plekje waar we ons over kunnen geven aan de klanken en even heerlijk met onszelf kunnen zijn. We beginnen met wat oefeningetjes om in jezelf te landen. Daarna starten we met een visualisatie meditatie op het thema "water", in alle vormen. Deze wordt ondersteund door mooie klanken. Na een tijdje gaat de meditatie over in het klankenconcert en kom je geheel tot rust. De trillingen van de muziek brengen je hersenen naar andere frequenties en je zult merken dat je tot een heel diepe ontspanning kunt komen. De klanken gaan organisch over in het afsluiten van de meditatie. Eenmaal weer terug in het hier en nu geniet je nog van een kopje thee met wat zelfgebakken lekkers en kun je het staartje van de week weer aan! 

Kosten: €27,50 inclusief een drankje & lekkers en een leuk souvenirtje. 

Praktische info:

  • Inloop vanaf 19:45 uur, we starten om 20:00 uur.
  • Neem een yoga- of kampeermatje mee om op te liggen. Een hoofdkussentje en dekentje kan ook fijn zijn. 
  • Pas je kleding aan, laagjes kan heel fijn zijn. Je ligt/zit ongeveer een uur stil dus fijn om voldoende warm te hebben.
  • Vervoer met de auto: parkeren kan aan de straat bij Westeinde 284. Parkeer niet half op de stoep maar met alle 4 de wielen op de weg (daar schijnen ze op te controleren).
  • Vervoer met de fiets: je kunt je fiets naast de locatie parkeren. 
  • Vervoer met de bus: Haltes Boerderij Helder (vanuit het Oosten) en Concordia (vanuit het Westen) liggen beiden op 1 minuut lopen.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page