top of page

vr 21 jun

|

Hoorn

Ont-moeten met klanken in de buitenlucht - Kleuren

Vind jij het relaxt om te mediteren en weg te dromen bij de heerlijke klanken van onder andere klankschalen? Laat je meenemen in een mooie reis met deze keer als thema "Kleuren".

Ont-moeten met klanken in de buitenlucht - Kleuren
Ont-moeten met klanken in de buitenlucht - Kleuren

Tijd en locatie

21 jun 2024, 20:00 – 21:30

Hoorn, Hoorn, Nederland

Over het evenement

Heerlijk ontspannen met meditatie en klanken in het bos in Hoorn. Samen met Frija van Laat het Klinken. Laat je meevoeren in een meditatie en prachtig concert van onder andere klankschalen! Iedere keer met een ander thema. Deze keer "Kleuren".

We beginnen met een mooie stiltewandeling door het bos om lekker in jezelf te landen. Aangekomen op “ons” plekje starten we met een visualisatie meditatie op het thema "Kleuren". Deze wordt ondersteund door mooie klanken. Na een tijdje gaat de meditatie over in het klankenconcert en kom je geheel tot rust. De trillingen van de muziek brengen je hersenen naar andere frequenties en je zult merken dat je tot een heel diepe ontspanning kunt komen. De klanken gaan organisch over in het afsluiten van de meditatie. Eenmaal weer terug in het hier en nu geniet je nog van een kopje thee met wat lekkers en kun je lekker je bed in rollen!

Kosten: €27,50 inclusief een drankje & lekkers en een leuk souvenirtje.

Praktische info:

  • Inloop vanaf 19:45 uur, we starten om 20:00 uur.
  • Er is voor iedereen een yogamat beschikbaar maar als je het fijn vindt kun je een extra yoga- of kampeermatje meenemen om op te liggen. Een hoofdkussentje en plaid zijn er ook, maar neem extra mee wat je wilt!
  • Pas je kleding aan, laagjes kan heel fijn zijn. Je ligt/zit ongeveer een uur stil dus fijn om voldoende warm te hebben.
  • Het zal plaatsvinden in een bos in Hoorn. Exacte locatie volgt nog.
  • Als het slecht weer is zal de sessie alsnog doorgaan maar dan in een yogastudio in Berkhout.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page